2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Orbán ezúttal Nagykanizsán mondta fel a kötelező paneleket

Hír TV

2018. március 29., csütörtök 17:30, frissítve: csütörtök 19:58

Miközben a gazdag migránsok letelepedéséről hallgat a Fidesz, Orbán Viktor a már megszokott panelekkel kampányolt Nagykanizsán is. A kormányfő a főként idősekből álló közönsége előtt ezúttal is azt fejtegette, hogy a bevándorlókat sokba kerül eltartani. Ahogy az Orbán Viktor által korábban meglátogatottak, ez a választókerület is billegő körzetnek számít. A Kireszavazzunk.hu szerint itt a jobbikos jelölt az esélyes, de Nagykanizsán az MSZP is erős.

– Ne felejtsék el, ha beengedjük a migránsokat és a bevándorlókat, akkor először el kell őket helyeznünk. Önök e tekintetben nincsenek jó pozícióban, mert van laktanyájuk, és oda szokták őket először tenni. Utána lakást kell nekik biztosítani, utána el kell őket tartani. Mondjuk ki világosan, hogy meg kell állítani a bevándorlást, meg meg kell állítani a migrációt. Magyarországot meg kell tartani magyar országnak, és hagyni kell, hogy tovább fejlődhessen azon az úton, amelyen megindult. Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok! – fogalmazott a miniszterelnök.

Fonyódon is kampányolt

A miniszterelnök később Fonyódon folytatta a migránsozást – a Balaton-parti településen bemutatta a somogyi lottóötöst is: a kormányfő szerint a megye négy választókerületében induló kormánypárti jelöltek és a Fidesz együtt jelentenének telitalálatot a helyieknek. A kormányfő nem véletlenül utazott Fonyódra: a város a Marcali központú választókerülethez tartozik, ahol a közvélemény-kutatások szerint a jobbikos vízilabdázó olimpiai bajnokra, Steinmetz Ádámra ugyanannyian szavaznának, mint fideszes riválisára.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!