2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Orbán Viktor harcba hívta híveit

Hír TV

2018. március 15., csütörtök 15:36, frissítve: csütörtök 20:30

A Békemenet résztvevői Budáról Pestre vonultak át, hogy meghallgassák a Kossuth téren Orbán Viktor ünnepi beszédét – a tömeghez ezúttal is csatlakoztak olyan lengyelek, akik az ottani kormánypárt, a Jog és Igazságosság hívei. A miniszterelnök, akire a Fidesz táborában sokan vezénylő tábornokként tekintenek, totális mozgósítást rendelt el – a volt Soros-ösztöndíjas tegeződve küldte vissza az Egyesült Államokba egykori támogatóját.

Orbán Viktor a Nemzeti dal után lépett színpadra a Kossuth téren. A Fidesz elnöke, aki hivatalosan kormányfőként tartott ünnepi beszédet az Országház előtt, harcba szólította a kormánypárti szavazókat.

Ne áltassuk magunkat! Nekünk nem a vérszegény ellenzéki pártocskákkal kell megküzdenünk, hanem egy birodalommá szervezett nemzetközi hálózattal. Külföldi konszernek és belföldi oligarchák által kitartott média, hivatásos béraktivisták, bajkeverő tüntetésszervezők, a nemzetközi spekulánsok által fizetett NGO-k hálózata, amit Soros György neve fog össze és ő testesít meg. Ezzel a világgal kell megküzdenünk, hogy megmentsük a sajátunkat – hangoztatta a miniszterelnök.

Orbán Viktor biztos abban, hogy a kampány hajrájában az ellenzéki pártok összeállnak és visszalépnek a legesélyesebb jelölt javára.

Tudjuk, hogy végül minden választókerületben ők állnak majd szemben a mi jelöltjeinkkel. Nekik az a feladatuk, hogy hatalomra kerülve végrehajtsák a nagy tervet. A nagy tervet, hogy a bevándorlók útjában álló Magyarországot megtörjék, és először bevándorlók ezreit, aztán tíz- és tízezreit telepítsék be néhány év alatt Magyarországra. Ezekben a számokban nincs semmi túlzás – fogalmazott Orbán, majd hozzátette, április 8-án az ország jövője a tét.

Ellenfeleink is tudják, hogy most évtizedekre eldőlhet Magyarország sorsa, ezért semmitől sem riadnak vissza, nem érvelnek, hanem cenzúráznak, nem vívnak, hanem csípnek, rúgnak, harapnak, és a gyűlölet magvát szórják szét, amerre csak járnak. Mi szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk se vakok, se balekok. A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is – jelentette ki a miniszterelnök.

A magyarok mindig győztek – biztatta hallgatóságát Orbán Viktor.

Végül csak hazaküldtük a szultánt a janicsárjaival, a Habsburg császárt a labancaival, a szovjeteket az elvtársaikkal, és most hazaküldjük Gyuri bácsit is a hálózatával egyetemben. Arra kérünk, menj vissza Amerikába, és boldogítsd inkább az amerikaiakat.

A választási harc első törvénye, hogy egységben az erő – mondta a beszéd végén Orbán Viktor.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!