2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Önkormányzati bérleményben tárolhatja fánkjait Vajna Tímea

2016. november 11., péntek 10:17, frissítve: kedd 13:56

Pályáztatás nélkül bérelhet önkormányzati helyiséget a belvárosi fánkozójához Andy Vajna felesége. A KDNP segítségével talált helyet Vajna Tímea fánkozója a belvárosban.

Az Együtt úgy tudja: a kereszténydemokrata párt belvárosi irodáját úgy osztották fel, hogy egy részét használhassa a filmügyi biztos felesége. Az amerikai jellegű fánkokat árusító üzlet októberben nyitott, de egy nappal később be is zárt. Néhány napja ismét várja vendégeit.

„Mekkora helyiséget és milyen bérleti díjon adnak oda Vajna Tímeának a KDNP politikusai, akik egyébként a teljes értékének 1 százalékáért kapják meg éves szinten a bérleti lehetőséget? Keres a KDNP azon az üzleten, amely Vajna Tímeával köttetett? Az önkormányzatnak mi a véleménye arról, hogy egy magántulajdonú helyiséghez hozzácsapnak egy önkormányzati tulajdonú darabot? A jóváhagyásban nem szerepel az sem, hogy valaha is vissza kell állítani eredeti állapotába ezt a KDNP-irodát, amiből azt feltételezhetjük, hogy már eleve arra játszanak, hogy majd eladják nekik ezt a darabot, az itteni szokásoknak megfelelően” – jelentette ki Juhász Péter, a párt alelnöke.

Nem cáfolták a hírt, hogy Vajna Tímea bérli az önkormányzat helyiségét. Belváros-Lipótváros önkormányzata közleményt adott ki, amely szerint egy helyi rendelet lehetőséget ad a pincehelyiségek pályáztatás nélküli bérbeadására.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!