2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 03:00

Nem kellett a Jobbik húsosfazeka a fideszes polgármesternek

Hír TV

2017. november 13., hétfő 21:22, frissítve: hétfő 23:00

Húsosfazekat ajándékozott Tamás Barnabásnak a Jobbik egyik Borsod megyei országgyűlési képviselője. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az Ózd melletti Putnok fideszes polgármestere október 23-i beszédében azt mondta, reméli, hogy a 2018-as választásokon újra az arra érdemeseket engedik a fazék mellé a választópolgárok, nem pedig a guillotine alá valókra szavaznak. Az ajándékot senki nem vette át.

Emlékezetes beszédet tartott Putnok fideszes polgármestere október 23-án. Tamás Barnabás ünnepi köszöntőjében nyaktiló alá valóknak nevezte politikai ellenfeleit.

Tudjuk jól, hogy választások jönnek, választások mennek, nem mindig gondolkodik helyesen a választópolgár, és enged esetleg olyan embereket a fazékhoz, akik nem a fazékhoz valók, hanem a guillotine alá. Ma viszont bízom abban, hogy tavasszal úgy fog dönteni a magyarság, a magyar nép, hogy újra megkapja a lehetőséget az a konzervatív kormányzat, amely jelen pillanatban is előre viszi ezt az országot – fogalmazott a polgármester.

A Jobbik kampányfőnöke válaszul húsosfazékkal érkezett a putnoki városházára. Az ajándékot a polgármesternek szánták.

Mélységesen felháborodtunk, és úgy gondoltuk, hogy elhozzuk neki a húsosfazekat, legyen meg az a vágya, hogy a fazék mellett maradhat, magával akár haza is viheti, és távozhat vele. És engedje át azoknak, akik valóban a választópolgárok érdekeit nézik, és valóban őket képviselik – nyilatkozta Farkas Péter Barnabás.

A politikusok a portánál nem jutottak tovább. Bár hivatali időben mentek, Tamás Barnabás nem volt a városházán, és más sem vette át az ajándékot.

Időközben valaki tüntetés miatt a rendőrségre is bejelentést tett. Az akcióban senkit nem igazoltattak, az ajándékozás után mindenki szabadon távozhatott.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!