2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Nem hajlandó helyreigazítást közölni a Magyar Idők

Hír TV

2018. március 12., hétfő 17:29, frissítve: hétfő 18:02

Több mint száz sajtópert nyert a Jobbik a Magyar Időkkel szemben - ám a kormánypárti lap nyolc bírósági végzés ellenére sem közli a helyreigazításokat. Az ellenzéki párt szóvivője személyesen próbált utánajárni az ügynek.

A Jobbik túl van a századik megnyert sajtóperen, a századik peren, amit a fideszes hazugsággyárakkal szemben nyertünk meg – személyesen kézbesítette a kormányközeli Magyar Időknek a bírói végzéseket a Jobbik szóvivője, miután a lap az ítéletek ellenére sem közölte a helyreigazításokat.

Orbán Viktor annyira fél a hatalom elvesztésétől, annyira fél attól, hogy nem tudja a Jobbikot tisztességesen megverni, hogy lényegében felhatalmazta a saját sajtóját, hogy ha kell, akkor a bíróságot is vegyék semmibe, de ne hagyják abba a Jobbik hazugságokkal történő lejáratását – nyilatkozta Jakab Péter.

A politikus nemcsak végzéseket vitt, a Magyar Idők főszerkesztőjével, Gajdics Ottóval személyesen próbálta tisztázni a helyreigazítások ügyét.

– Végrehajtás van önökkel szemben, mert sérelemdíjat nem fizettek meg a Jobbiknak.

– Egyáltalán nem ezért van!

– Kétszázezer forint.

– Tájékozódjon előbb, és utána kérdezgessen.

– Önök nem hazudnak?

– Nem!

– Nyolc jogerős per mit jelent ön szerint?

– Azt jelenti, hogy önök hazudoznak és nehéz kideríteni az igazságot.

Legutóbb egyébként a Terror Házát vezető Schmidt Mária érdekeltségébe tartozó Figyelő írt arról, hogy Vona Gábor Jobbik elnök Kiss Csaba DK-s képviselővel tárgyalt. A párt később közleményben közölte, hogy a fényképen valójában Vona Gábor sofőrje látható.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!