2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Nem csoda, hogy csapzott az ország karácsonyfája

Hír TV

2017. november 27., hétfő 16:10, frissítve: hétfő 16:34

Hétfőn a parlamentbe ment a Hír TV online csapata, hogy a politikusokat faggassa, de két interjú között megnézte az ország karácsonyfáját, hogy mi is az a sajtóban pörgő barna folt vagy sérülés a fenyőn.

 

Tudósítónk lőtt is egy képet a fáról, amin az látszik, hogy a növény egy része mintha el lenne száradva, mindemellett több ág leszakadt a tököli házaspár által felajánlott fáról, ami 40 évig állt az udvarukon.

Mint az Index is megírta, a szállítást az Országház elé egy speciális katonai jármű végezte, volt felvezetés is, az RTL-nek a Honvédelmi Minisztérium pedig azt mondta, hogy nagyon vigyáztak rá a Kossuth térig tartó útján.

A távirati iroda fotósa meg is örökítette a szállítás utolsó momentumait, ami alapján a kamionról egyszerűen lelógott a fa, pont azon az részen, ahol a hatalmas sérülései fellelhetőek. Továbbá az is kitűnik, hogy nyerges vontató félpótkocsiján nem volt „összefogva”, rögzítve a karácsonyfa, csupán a törzse mentén.

 

Ez nem biztos, hogy a legjobb ötlet volt.

Hiába csapzott az ország karácsonyfája, az az Országgyűlés hivatalos válaszából kiderült, nem fogják lecserélni. Az Indexnek azt írták, „a feldíszítés befejezésével, reméljük, Ön és olvasóik is saját szemükkel győződhetnek meg az ország karácsonyfájának szépségéről”.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!