2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

„Nagyon mélyre mehetett, hogy baltát ragadott gyermekei ellen”

2015. június 21., vasárnap 17:31, frissítve: vasárnap 17:47

Egyelőre nem lehet tudni, mi állhat a csütörtökön Balmazújvárosban történt családi tragédia hátterében. Egy 42 éves férfi kis baltával végzett két fiával és feleségével, majd öngyilkos lett.

Virágok és mécsesek sorakoznak a balmazújvárosi ház előtt, ahol a tragédia történt. A környékbeliek mellett a helyi kézilabda-egyesület is gyászol, mindkét fiú korosztályos játékos volt. A család zárkózottan élt. „Nem is olyan nagyon láttam őket. De hogyha láttam, rendes, normális családnak néztek ki. A fiatalembert, azt mindig láttam, egy rossz házat vettek, mindig dolgozgatott rajta” – nyilatkozta egy helybéli asszony.

A környékbeliek egyelőre csak csak találgatnak. „Brutális dolog. Szóval nagyon mélyre mehetett a fiú, hogy baltát ragadott saját gyermekei ellen. Valami bekattanásszerűség lehetett nála” – vélekedett egy másik helyi lakos.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy a férj ölte meg a két gyereket és a feleségét. Mindhármukkal egy kis baltával végzett „A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya a bűncselekmény elkövetésének az indítékát még vizsgálja. Kegyeleti okból több részletet nem közlünk az ügyről” – tájékoztatta a Hír TV-t Dobó Dénes szóvivő.

Balmazújváros polgármestere is ismerte a családot, de nem látta semmi előjelét a tragédiának. „Nagyon megdöbbentő és szomorú ez a tragédia. Az önkormányzat megpróbál segíteni a tragédiában elhunytak családtagjainak és a két családnak. Azzal tudunk segíteni, hogy teljes egészében az önkormányzat fogja kifizetni a temetés költségeit” – közölte Veres Margit.

M. Imre csütörtökön a gyilkosságok után felakasztotta magát. A holttesteket a gyerekek nagymamája találta
meg.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!