2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Amerika magyar grófja

Következik:

Híradó 12:00

Molnár: Csak így váltható le a NER

2017. szeptember 20., szerda 14:25

Kizárólag közös listával, közös miniszterelnök-jelölttel, jelöltekkel és programmal lehet leváltani a Fidesz–KDNP-kormányt – a szocialisták szerint.

Molnár Zsolt a Hír TV reggeli műsorában azt mondta, erről teljes egyetértés van a pártjában, hiszen másképp nem lehet a nemzeti együttműködés rendszerét leváltani. A politikus hozzátette: reméli, hogy a baloldali pártok vezetői is belátják, a koordinált indulás nem megoldás.

„A koordinált indulás nem megfelelő a kormányváltáshoz, nyilván egy fokkal jobb annál, mint ha mindenki külön indulna, de a győzelem forgatókönyve a közös lista, a közös miniszterelnök-jelölt. Ezért nem tudom támogatni a koordinált indulást, nem támogattam ’13-ban sem; amikor egyébként egyeztettünk 2014-ben a DK-val, ők is közöslista-pártiak voltak. Bízom benne, hogy az a felelősségtudat, amely mindenkit terhel, minden miniszterelnök-jelöltet vagy pártelnökjelöltet, pártelnököt, meg fogja tenni azt, hogy a létező legjobb megoldás elő fog állni, és nem is sima, hanem kétharmados győzelemmel helyre fogjuk állítani a magyar jogállamot jövő tavasszal” – mondta Molnár Zsolt.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!