2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Mészáros Lőrinc idén nyáron is egy luxusjachton pihen

Hír TV

2018. július 4., szerda 14:28, frissítve: szerda 14:31

Az olaszországi Porto di Ischia-i kikötőben, egy Lady M nevű jacht fedélzetén kapta lencsevégre Mészáros Lőrincet a Mérce olvasója.

 Fotó: Mérce

A kikötőben sétáltunk, láttuk hogy a szokásos jachtok között van egy még nagyobb. Álltak előtte jó páran, nézelődők meg egy pár fős személyzet. Azt hittük valami Beyoncé-kaliberű celeb, közelebb mentünk, és láttuk, hogy ott ül a „pénztáros”. Lefotóztam, takargatta magát, aztán dühödten lekiabált nekünk, hogy ne fotózzunk - mondta.

 Fotó: Mérce

Felcsút farkasa nyaral

A hajót egy hétre 35 millió forintért lehet kibérelni egy szakportál szerint. A Lady M nevű hajót három szóval jellemzi: luxus, komfort, hírnév. A hajón van jacuzzi, gourmet konyha és egy pazar étkező is, összesen 10 főt tud elszállásolni 5 kabinban. Hozzátették, a hajó a jólétet és a kényelmet testesíti meg, stílusát az A Wall Street farkasa című film vizuális világához hasonlították.

Az olasz Benetti által gyártott 42 méteres jachton hétfős személyzet szolgál, a szalonban 3D-s tévé is van, illetve külön díszterem is helyet kapott.

Az alábbi bemutatóvideón is látszik, hogy a hajó nem a kispályásoknak készült:

 

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!