2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Megölte a szüleit

,

2015. március 30., hétfő 14:52, frissítve: hétfő 15:48

Megölte szüleit egy budapesti férfi éjszaka, a járőrök a gyilkos telefonos bejelentése alapján vonultak ki az Egressy úti lakáshoz, ahol megtalálták a holttesteket. A gyanúsítottat egy órán belül elfogták.

Az áldozatok egy zuglói társasházban éltek. Az 57 éves férfival és 55 éves feleségével a saját fiuk végzett. A 34 éves tettes a kettős gyilkosság után felhívta a rendőrséget és feladta magát. Az indíték egyelőre nem ismert.

„Kollégáim megkezdték az adatgyűjtést, majd egy órával később az V. kerületi járőrök Budapest VII. kerületében elfogták a cselekmények elkövetésével gyanúsítható férfit, aki elfogásakor az elkövetést elismerte, ám zavartan viselkedett és jól látható sérülései voltak. Ezért az Országos Mentőszolgálat munkatársait értesítették, akik a sérültet kórházba szállították” – tájékoztatott Göndöcs Bernadett, a BRFK sajtóreferense.

A lakók szerint a szülők csendes átlagemberek voltak, a fiuk pedig alkoholista. „Az biztos, hogy sokat ivott, mert nem is kellett kinézni, hallottuk, ahogy dobálta ki az üvegeket a kiskertbe. Én azt hiszem, hogy kicsit a szülei hibája volt, hogy adtak neki pénzt, mert mondom, ő nem dolgozott sehol” – nyilatkozta egy szomszédjuk.

A rendőrség nem cáfolta, hogy a házaspárral brutális kegyetlenséggel végzett a gyilkos.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!