2024. 09. 08. Vasárnap Mária, Adrienn napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Radar ráadás 03:00

Megkéselte élettársát a NAV-os vezető

,

2015. február 28., szombat 13:15, frissítve: szombat 18:10

A NAV egyik vezetője késelte meg élettársát Konyáron tegnap este. A szomszédok szerint egy családi vita torkollott késelésbe. A nőt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, az ügyben a Debreceni Nyomozó Ügyészség hírzárlatot rendelt el.

A tragédia helyszínén az ablakokon le van engedve a sötétítő. A szomszédok azt mondták, egy házaspár él itt, akikhez látogatóba érkezett fiuk, a NAV egyik munkatársa és annak élettársa, aki szintén az adóhatóságnál dolgozik. Egyelőre nem tudni, hogy min vesztek össze.

„A fiatalasszony kezdte, mert állítólag az ragadott kést, utána a Gyuszika, az meg állítólag fejszét, és azért kellett súlyosan elszállítani” – mondta el egy helyi lakos.

Az épülettel majdnem szemben lévő üzlet tulajdonosa azt mondta, épp a környéken voltak a rendőrök, akik felfigyeltek a veszekedésre. Valószínűleg a mentőket is ők riasztották. „Én akkor éjszaka be is lettem hivatva kihallgatásra, de ugye én szemtanú nem voltam, látni nem láttam semmit, csak végül is ott tudtam meg, hogy nagyon súlyos sérüléseket szenvedett a hölgy, de a férfi is, de őt végül is bilincsben kísérték el a rendőrök” – mondta a bolt tulajdonosa.

A nőt súlyos sérülésekkel mentőhelikopterrel szállították Debrecenbe kórházba. A Hír Televízió kereste a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve a debreceni Kenézy Gyula Kórház munkatársait, de a hírzárlatra hivatkozva azt mondták, nem árulhatnak el részleteket az ügyről. A Debreceni Nyomozó Ügyészségtől hétfőre ígértek további információkat.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!