2024. 05. 06. Hétfő Ivett, Frida napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Még nem kopogtatott a rendőrség Szigetvárinál

2015. június 13., szombat 18:05, frissítve: szombat 18:11

Mostanáig nem kopogtatott a rendőrség az Együtt elnökénél plakátrongáló akciója miatt – ezt Szigetvári Viktor mondta a Hír TV-nek Balatonszárszón.

A politikust a Fidesz jelentette fel, miután saját maga ismerte el a sajtóban, hogy kárt tett bevándorlással kapcsolatos plakátokban. Azt viszont hangsúlyozta: áll a hatóságok rendelkezésére. Szigetvári ismét cáfolta a Fidesz és Lázár János kancelláriaminiszter állításait, miszerint kampányfőnökként ő volt a szellemi atyja a határon túliak kettős állampolgársága ellen irányuló kampánynak a 2004-es népszavazás idején. Azt viszont elismerte, hogy a Gyurcsány Ferenc vezette szocialista kormány tizenegy évvel ezelőtt elhibázott propagandát folytatott.

– Szerintem az az üzenet, ami ott megfogalmazódott, egy elhibázott, rossz üzenet volt, amely sok kárt okozott egyébként egy nagyon sok bajtól, megosztottságtól, sok sérelemtől szabdalt nemzet különböző tagjaiban határainkon belül és kívül. Azt is hozzátéve, hogy ha még esetleg nekem lett volna közöm, ami nem volt, akkor sem hiszem, hogy én nem mondhatnék véleményt erről a most folyó kampányról, ami egy fideszes terelés, amely a Jobbikhoz távozó szavazókat akarja visszahozni – mondta Szigetvári Viktor.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!