2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

A Mazsihisz-elnök szerint a Maccabi Játékokat így is, úgy is megtartják

Hír TV

2018. május 23., szerda 10:28, frissítve: szerda 10:42

Alternatív helyszínekben is gondolkodnak a budapesti Maccabi Játékok szervezői – erről a szervezőbizottságban résztvevő Mazsihisz elnöke beszélt a Hír TV-nek. Heisler András még mindig reménykedik abban, hogy az eredetileg a Kerepesi út és a Salgótarjáni út által közrezárt területen időre megépülnek a versenypályák és kiszolgáló épületek. Ha mégsem, akkor is megtartják a játékokat, csak más helyszíneken.

„Mi reménykedünk abban, hogy ez a terület addigra el fog készülni. Ha véletlenül nem, és mondom, ez hónapokon belül kiderül, akkor ennek a szervezőcsapatnak az a feladata, hogy alternatív helyeket találjon. Budapesten egyébként van nagyon sok alternatív hely, ahol lehet különböző sporteseményeket lebonyolítani, de akkor nagyon szét lesz szórva a Maccabi Játékok. Számunkra sokkal praktikusabb, egyszerűbb, költséghatékonyabb lenne, hogyha egy helyszínre, vagy csak néhány helyszínre koncentrálnánk” – nyilatkozta.

Május elején, alig néhány nappal a pályázat kiírása után visszavonta a kiíró, a Nemzeti Sportközpontok a helyszínek építésére vonatkozó pályázatot. A Maccabi Játékokat jövőre, július 29-e és augusztus 7-e között rendezik meg Budapesten.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!