2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál 11:05

Lukácsi: Az emberek hermetikusan el vannak zárva az igaz hírektől

Hír TV

2018. május 8., kedd 09:49, frissítve: kedd 11:03

A sok apró sikernek a 2019-es önkormányzati választásokon lesz gyümölcse - mondta Peron című műsorunkban Lukácsi Katalin. A volt KDNP-s képviselő szerint ilyen apró sikernek tekinthető, hogy ma nem kellett kordont bontani a parlamentnél.

Lukácsi Katalin hozzátette, hogy a tájékoztatás vagy a figyelem felhívása egyes problémákra is siker, mert szerinte az emberek hermetikusan el vannak zárva az igaz hírektől.

Például, hogy ma nem építettek kordont a parlament köré, lehet azt mondani, hogy nem lehet, a szimbolikus kordonbontásra nem kerül sor ez egy kudarc, de mégis egy siker, hogy legalább azt felismerték, hogy nem merik kordonba zárni önmagukat, mert azzal tényleg nevetségessé tenné a rendszer magát. Valamint a kilakoltatások megakadályozása is, vagy hogy ha felhívunk figyelmet a problémára és tájékoztatjuk az állampolgárokat már az is egy siker, hiszen annyira hermetikusan el vannak zárva az igaz hírektől. Tehát tényleg apróságokon is múlhat és az '19-ben akár már gyümölcsöt teremhet - véli Lukácsi.

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!