2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Leláncolták magukat a DK-sok

Hír TV

2018. március 14., szerda 13:40, frissítve: szerda 13:50

A párt országgyűlési képviselője szerint az Emmi visszatartja a kiadásra ítélt, taopénzekről szóló papírokat.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumához láncolta magát két DK-s országgyűlésiképviselő-jelölt. Az Akadémia utcai épületnél végrehajtott akcióval Ráczné Földi Judit és Rónai Sándor arra hívta fel a figyelmet, hogy a Balog Zoltán vezette tárca szerintük visszatartja a már jogerősen, a Kúria által is kiadásra ítélt felcsúti taopapírokat.

Mészáros Lőrinc labdarúgócsapata ellen a Demokratikus Koalíció nyertes pere után, a döntés értelmében a számlákat a párt rendelkezésére kellett volna bocsátani, de ez nem történt meg.

Kaptam tőle egy levelet, személyesen Mészáros Lőrinctől, melyben azt írja, hogy segítőkész lenne, de sajnos nincsenek nála a számlák, és másolatai sincsenek, amit nem is értünk. A számviteli törvény értelmében a főkönyveiben szerepelni kéne a másolatoknak. Arra való hivatkozással, hogy az Emmi a kúriai ítélet előtt két nappal bekérte a számlákat, eredeti példányban. Ezek az iratok itt vannak, ebben az épületben, most már több mint három hónapja vizsgálják ezeket a dokumentumokat. Nem fogok addig elmenni, amíg ezeket a papírokat nem adják oda – nyilatkozta Ráczné Földi Judit.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!