2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Lázár biciklin, Molnár Gyula kisfiával ment szavazni

Hír TV

2018. április 8., vasárnap 10:41, frissítve: vasárnap 10:43

Biciklivel ment szavazni Lázár János. A kancelláriaminiszter Hódmezővásárhelyen adta le voksát feleségével. Az időközi polgármester-választáshoz hasonlóan korán reggel érkezett a szavazókörbe, de a sajtónak nem nyilatkozott.

Kisfiával ment szavazni az MSZP elnöke. Molnár Gyula a 18. választókerületben indult, amely a XXII. kerületet és a XI. kerület egy részét fedi le. A politikus körzetében Németh Zsoltot indította a Fidesz. Molnár Gyula hangsúlyozta: idáig egy könnyűlovassággal harcoltak egy nehéztüzérség ellen, ezért fontos, hogy minél többen menjenek el szavazni.

Fél kilenckor adta le voksát Szigetvári Viktor. Az Együtt miniszterelnök-jelöltje biztatónak tartja a reggeli részvételi adatokat, és szerinte pártja biztosan bejut a parlamentbe.

„Történelmi nap, mert szerintem rendszerváltó lehetősége van Magyarországnak. Büszke vagyok arra, hogy visszaszerezhetjük a szabadságunkat, és örülök, hogy már reggel 7-kor is rekordrészvétel van a választásokon. A legesélyesebb egyéni jelöltre, Bauer Tamásra szavaztam, és természetesen listán az Együttre, mert bent leszünk a parlamentben, erre biztatok mindenkit. És fontosnak tartom, hogy a nap folyamán mindenki, aki tud, menjen el szavazni” – mondta Szigetvári.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!