2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

A Pál utcai fiúk 19:10

Lázár: A Hír TV üljön le Tasó Lászlóval egy sörre

Hír TV

2018. március 26., hétfő 22:35, frissítve: hétfő 22:47

A belvárosi közönség előtt is a bevándorlás uralta a Fidesz választási fórumát. Az eseményen nem maradt el az ellenzék ekézése sem, ezt az est házigazdája, a körzetben induló Hollik István vállalta magára, aki egyébként feltehetően elveszítené a versenyt, ha csak egyetlen ellenzéki kihívója lenne.

– Mivel az ellenzéknek valódi programja nincsen, ezért maradt számukra az összefogósdi. Ez az ellenzéki csodafegyver. Nincs víziójuk Magyarországgal kapcsolatban, ezt az egyet tudják mondani: összefogósdi – mondta el Hollik István, a Fidesz–KDNP képviselőjelöltje.

Ha már a fórumot a migráció témájára húzták fel, megkérdeztük a propagandaminisztérium államtitkárát, hogy jó helyre ment-e az az 50 milliárd forint, amit az unalomig ismert kék plakátokra költött a kormány 2012 óta.

– Azért fontos az ilyen típusú tájékoztatás, mert több irányból nehezedik nyomás Magyarországra. Az ENSZ-ben egy migrációs egyezményt szeretnének elfogadni, ami alapjogként tekint a bevándorlásra, ezzel párhuzamosan a kvótát is el akarják…, a kötelező kvótát el akarják fogadni Brüsszelben, úgyhogy a kormány fontosnak tartja, hogy ezekre felhívja a figyelmet, mert ezeknek a költsége, a társadalmi költsége, anyagi költsége, az óriási lenne, ha megvalósítanák – fogalmazott Dömötör Csaba államtitkár.

Semjén Zsolt Füzesabonyban kampányolt, a bevándorlásról szőtt eszmefuttatása után szóba hozta vadászszenvedélyét, miután az elmúlt hetekben luxusvadászataitól volt hangos a sajtó.

– A helyzet az, hogy azért támadnak a hobbimon keresztül, mert a munkámat és a politikámat nem tudják támadni. Most az, hogy én vadász vagyok, az nem titok. Én vagyok az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke – mondta a miniszterelnök-helyettes.

Lázár János a kampányhajrában egy agrárkamarai fórumon vett részt. Beszéde után kérdeztük beosztottja, Tasó László tegnapi viselkedéséről is.

– Fontos, hogy normális és korrekt viszonyok legyenek közöttünk, még akkor is, ha vannak eltérések, hogy Tasó államtitkár kollégám, úgy látom, belelendült a Hír TV-vel való kapcsolatépítésbe.
– Kommentálná?
– Nem vagyunk egyformák, megkérdezték már. Tasó László úr kiváló munkát végez, jó, ha szót értenek egymással. Ha vége a választási kampánynak, a Hír TV üljön le Tasó Lászlóval egy sörre – reagált a kancelláriaminiszter.

Lázár János arról is beszélt, hogy bár korábban megígérte, már nem lesz ideje bejönni a Hír TV stúdiójába a választási kampányban.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!