2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Különcködő ellenzék

Hír TV

2017. október 23., hétfő 22:02, frissítve: kedd 00:31

Az LMP Debrecenig ment, hogy ne kelljen közösködnie a baloldallal az ünnepen, és a Momentum is külön tartott demonstrációt. Szél Bernadett új, az „elnyomók” elleni politikát hirdetett, Fekete-Győr András pedig a választási részvétel mellett kampányolt rendezvényén.

Debrecenben ünnepelte október 23-át a Lehet Más a Politika. A zöld párt vezetői és helyi politikusai a Debreceni Egyetem előtt helyezték el koszorújukat. A Vlagyimir Putyin orosz elnök díszdoktori címe miatt szimbolikus helyszín megválasztásával azt is igyekeztek kifejezni: nem közösködnek a többi ellenzéki párttal.

Szél Bernadett Newsroom című műsorunkban azt mondta: azokkal az emberekkel vállalnak közösséget, akik – mint az 1956-os hősök tették – mindenkor az elnyomás ellen harcolnak.

Több száz ember előtt tartottak beszédeket a Momentum Mozgalom vezetői Budapesten, a Szabadság téren. Megemlékezés helyett kampányindítót tartottak, itt a párt elnöke, Fekete-Győr András mindenekelőtt arra buzdította a hallgatóságot, hogy minél többen menjenek el szavazni 2018 áprilisában.

Egy nagy különbség van ’56-hoz képest. Akkor tankok ellen kellett harcolni, és csak menekülni vagy meghalni lehetett. A változás ma sokkal egyszerűbb, mert egy iksz is elég egy papíron, egy beszélgetés egy ismerőssel, egy megosztás a Facebookon vagy pár óra munka egy közösségben. 1956 hősei megirigyelnék könnyű dolgunkat. Ne hagyjuk őket cserben! – fogalmazott Fekete-Győr András.

A párt október 23-ával egy honlapot is beindított, amely a külföldön élő magyarok szavazását segítené.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!