2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Köves Slomó: Nem lehet összefogni a Jobbikkal

2017. január 2., hétfő 19:03, frissítve: kedd 16:12

Teljesen értelmezhetetlen egyes baloldali politikusok azon kijelentése, hogy lehetséges összefogni a Jobbikkal – mondta el a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Köves Slomó.

Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbija szerint legalapvetőbb morális értékek kérdése az, hogy azok a politikusok, akik hosszú éveken át a Jobbik karanténba zárásáról beszéltek, most mondhatják-e azt, hogy nem érdemes finnyáskodni, ha le akarják váltani az Orbán-kormányt.

„Jelenleg egyetlenegy párt van Magyarországon, aki ezeket a témákat folyamatosan napirenden tartotta és tartja, és ez a Jobbik. És ennek azt, hogy ez valaki hosszú éveken keresztül csinálja, arra nem az a megoldás, hogy úgy csinálok, hogy ez egy eltévedés volt. Hanem az a megoldás, hogy egyértelművé teszem saját párttársaim, a saját pártszervezeteim felé, hogy ez nem egy eltévedés volt, hanem egy végzetes hiba, bűn, megbocsátást kérek másoktól, és kijelentem, hogy soha többé nem fogok ilyet csinálni” – mondta el Köves Slomó.

Tekintse meg a teljes interjút!

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!