2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Korrupcióellenes tüntetést szervez az ellenzék

2015. március 13., péntek 07:50, frissítve: péntek 08:47

Országos korrupcióellenes tüntetést szervez az Együtt. A kezdeményezéshez az MSZP, a Gyurcsány Ferenc vezette DK, valamint a PM is csatlakozott.

Juhász Péter szerint az országos demonstrációt március utolsó hétvégéjén rendezhetik meg. Az Együtt alelnöke felvetette, hogy a megmozdulást a fővárosban rendezhetnék önállóan a civilek, míg vidéken a pártok szerveznének akciót. A résztvevők előzetesen egyetértettek abban, hogy a tüntetést pártlogóktól mentesen tartanák meg.

– Abban maradtunk a megjelent pártok képviselőivel, hogy szervezünk egy országos demonstrációt a korrupció kormánya ellen, az intézményesült korrupció ellen. Abban állapodtunk meg, hogy egy technikai egyeztetésre, vagy egy következő egyeztetésre hétfőn újra összeülünk. Azt leszögeztük, hogy szeretnénk bevonni az LMP-t is ebbe a folyamatba, még ha ennél az asztalnál nem is foglalnak helyet, akkor is erőfeszítéseket fogunk tenni arra, hogy tényleg az összes demokratikus párt közösen lépjen fel ebben a témában. Tudjuk, hogy nekik is fontos és azt gondoljuk, hogy egyedül ők se fogják megállítani, tehát ebben közösen kell lépni – mondta Juhász Péter.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!