2024. 09. 08. Vasárnap Mária, Adrienn napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Radar ráadás 03:00

Kopaszgate: Nyakó kérdéseket tesz fel

2016. március 21., hétfő 10:50

Levélben fordul a Nemzeti Választási Bizottsághoz és a Nemzeti Választási Iroda vezetőjéhez Nyakó István az NVI-botrány miatt.

A volt MSZP-s képviselő Reggeli járat című műsorunkban azt mondta: Pálffy Ilonát és Patyi Andrást is arról kérdezi, hogy hivatalból tett-e feljelentést, miután múlt pénteken a Bors nyilvánosságra hozta a térfigyelő kamerák épület előtt rögzített felvételét. Ebből ugyanis kiderült, hogy a volt szocialista képviselő hamarabb érkezett a választási irodához a vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kezdeményezésével, mint Erdősi Lászlóné. Az épület előtt várakozó kopaszok segítségével mégis a herceghalmi polgármester felesége jutott be először, a szocialista képviselőt pedig feltartották, amikor megpróbált belépni.

„Ha holnap valaki egy népszavazási kezdeményezést szeretne leadni, akkor ugyanúgy járhat, mint én, merthogy a hivatal nem érzékelte, hogy neki segítenie kéne egy állampolgáron. Sőt a rendőrség sem érzékelte akkor, amikor egyébként kiszállt egy alkalommal, hogy segítenie kéne” – fogalmazott a Hír TV stúdiójában Nyakó István volt országgyűlési képviselő.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!