2021. március 8.,
hétfő, Zoltán napja

Kocsis: Elégtételt érzek

Hír TV

2018. augusztus 1., szerda 20:21, frissítve: csütörtök 07:28

Véget ért a Hír TV elleni Fidesz-bojkott. Magyarország élőben című műsorunk első vendége a Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté volt.

A politikus azt mondta: elégtételt érez, hiszen a csatorna visszatért a polgári értékekhez. Azt is felidézte, hogy a televízió a polgári oldal egy nagyon nehéz ellenzéki időszakban jött létre, amit a nézői tették naggyá.

A teljes beszélgetés:

„Arra is bíztatok minden kormánypárti politikust, országos politikust is, helyi politikust is, hogy térjenek vissza a Hír TV stúdiójába. Mondják el a saját választóiknak saját politikai közösségünknek, amit gondolnak a világról, vegyenek részt itt vitákon és tegyenek meg mindet azért, hogy a Hír TV újra ne a politikai értelemben vett jobboldali, hanem a polgári elkötelezettségű, nemzeti gondolkodású nézőké lehessen” – jelentette ki a politikus televíziónkban.

Mint arról korábban írtunk, a Hír TV tulajdonosa, Nyerges Zsolt Liszkay Gábort kérte fel médiatanácsadójának, távozott a vezérigazgató is, utóda pedig Répásy Bálint lett. A csatorna vezetésébe visszatér a G-nap, vagyis a 2015 előtti menedzsment. Bővebben>>>