2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Juhász megnevezte Orbán Ráhel tárgyalópartnereit

Hír TV

2018. március 31., szombat 14:42, frissítve: szombat 19:41

Orbán Ráhel turisztikai egyeztetéséről kérdezi az Együtt a Nemzeti Turisztikai Ügynökség vezetőjét. A baloldali kispárt elnöke a napokban tett közzé egy rövid részletet abból a megbeszélésből, amelyet a miniszterelnök legidősebb lánya folytatott az ügynökség két igazgatójával. Orbán Ráhel előadta, hogy valakik szemet vetettek a turisztikára szánt állami pénzekre. Mire partnerei nevetve mondják, hogy az nem baj, ha van ellentételezés.

A turisztikai ügynökség vezérigazgatója a közelmúltban maga árulta el, hogy az egyik fiatal tanácsadója Orbán Ráhel. Ám Guller Zoltán azt állította, hogy a miniszterelnök lánya nem kér pénzt a szolgálataiért. Orbán Ráhel egyébként turisztikából és vendéglátásból diplomázott.

„Guller Zoltántól is várjuk a választ, és várjuk Orbán Viktortól, aki eddig tagadta mindig és folyamatosan, hogy a lánya állami ügyekbe beleszólna és állami ügyekkel keres pénzt. Ezen a felvételen olyan is elhangzik egyébként, amikor Orbán Ráhel arra panaszkodik, hogy ő máskor nem szokott pénzt keresni, most már ideje lenne. Nem tudunk arról, hogy Orbán Ráhelnek bármilyen cég, vállalkozás az érdekeltségébe tartozna, ezért várjuk a választ, hogy Orbán Ráhel mit keresett egy ilyen találkozón, amikor ilyen ügyekről beszélgetnek” – mondta a politikus.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!