2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Jobbik: társadalmilag káros a melegfelvonulás

2015. július 11., szombat 11:03, frissítve: szombat 13:06

A Jobbik szerint társadalmilag káros a melegfelvonulás. A homoszexuálisok jogegyenlősége helyett pedig inkább a gyermeket tervező és nevelő anyák jogegyenlőségére kellene koncentrálni.

Dúró Dóra, a párt országgyűlési képviselője szerint a demográfiai vészkorszakban, amely évtizedek óta sújtja Magyarországot, kiemelten fontos, hogy a kormány segítse a nőket és családokat, akik gyermekeket nevelnek.

„A Jobbik társadalmilag károsnak tartja a homoszexualitás propagálását Budapest utcáin, úgy gondoljuk, hogy leleplező volt Nagy Szilviának, a Szivárvány Misszió Alapítvány vezetőjének beszéde, amelyben kijelentette, hogy a provokációra szükség van és ez a rendezvény is maga egy provokáció. A Jobbik szerint nincsen szüksége Magyarországnak erre a provokációra, és kormányra kerülése esetén ezt a felvonulást nem fogja engedélyezni Budapest utcáin. Gyakran felmerül a közéletben a homoszexuálisok jogegyenlősége, ugyanakkor a Jobbik szerint fontosabb dolog arról beszélni, hogy a gyermeket nevelő, gyermeket tervező anyák gyakran hátrányos megkülönböztetést szenvednek a munkáltató részéről” – fogalmazott Dúró Dóra.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!