2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 14:05

Jakab: Jogerősen elítélték a miskolci polgármester emberét

,

2016. augusztus 15., hétfő 15:24, frissítve: hétfő 15:55

Jogerősen elítélték a miskolci fideszes polgármester egykori kabinetvezető-helyettesét, amiért rendőröket és mentősöket szidalmazott tavaly novemberben – mondta el sajtótájékoztatóján a helyi Jobbik elnöke.

Jakab Péter szerint Kovács Zsolt becsületsértésért félmillió forintos büntetést kapott, de Kriza Ákos bizalma nem rendült meg benne. Ugyan a kabinetvezető-helyettest a városházáról eltávolították, de rögtön új állást kapott egy önkormányzati cégnél. Kovács Zsolt neve a miskolci feketekassza-üggyel vált ismertté, amikor egy vállalkozó azzal vádolta meg a miskolci Fideszt, hogy a 2014-es önkormányzati győzelmükben táskából osztott milliók is szerepet játszottak.

„Akkor nagyon sok tehetséges miskolci szakembernek el kell hagynia ezt a várost, mert nem elég jók a Fidesznek, nem elég jók Kriza Ákosnak, akkor mégis, hogy dolgozhat olyasvalaki az önkormányzatnál, aki a városvezetés tagjaként kárt okozott az adófizetőknek és akit nem utolsósorban jogerősen elítéltek. Mi az, amit tud Kovács Zsolt, ami miatt Kriza Ákos ragaszkodik a személyéhez? Kérdezhetném azt is, hogy mi Kovács Zsolt titka? Jó lenne, ha erre egyszer majd választ kapnánk. És akkor a közélet tisztulása felé is nagy lépéseket tehetnénk” – fogalmazott a Jobbik miskolci szervezetének elnöke.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!