2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Jahn Ferenc-kórház: Az államtitkár cáfol

2017. június 21., szerda 14:01, frissítve: szerda 14:36

Ónodi-Szűcs Zoltán álhírnek tartja az állítást, miszerint a nővérek és az ápolók tömegével mondtak fel a kórházban, hogy egy bútoráruházban dolgozzanak. Az egyik osztályt szerinte festés miatt zárták be.

Éppen festenek, ezért van lezárva a dél-pesti Jahn Ferenc-kórház hármas belgyógyászati osztálya, nem a tömeges felmondások miatt – állítja az egészségügyi államtitkár. Ónodi-Szűcs Zoltán álhírnek tartja azt az állítást, miszerint a nővérek és az ápolók tömegével mondtak fel az osztályon, és a közelben megnyitott bútoráruházba mentek dolgozni, mivel ott többet keresnek, mint az egészségügyben. A kórház tegnapra ígért választ televíziónknak, ez azonban még ma sem érkezett meg.

„Azt valószínűsítem, hogy valójában a szokásos hírekkel szemben, nevezzük ezt most egy álhírnek, valójában egy szokásos nyári festési tevékenység folyik, és azt el tudom képzelni, hogy van egy általában működő fluktuáció, az mindenhol van, de ennek mértéke nem haladja meg a szokásosat” – mondta a Hír TV-nek Ónodi-Szűcs.

Tegnap írtuk meg, hogy információink szerint tömegével mondtak fel ápolók és nővérek a dél-pesti Jahn Ferenc-kórházban, így a hármas számú belgyógyászati osztályt lezárták. Olyan információk is keringenek, hogy az egészségügyi dolgozók a közelben nyílt bútoráruházba mentek át dolgozni – jobb fizetésért.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!