2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 22:45

Iron Corporation vs Lokál – háború indult a felek között

Hír TV

2018. május 28., hétfő 12:48, frissítve: hétfő 13:50

Közleményben cáfolta Hosszú Katinkáék cége, az Iron Corporation, hogy az úszófenomén édesapja azt mondta a kormányközeli Lokálnak, hogy Hosszú férje nem viselkedett férfiként a lányával, és ezért is ment tönkre a házasságuk. A Lokál ugyan akkor közleményt adott ki, hogy az úszó pr-osai hazudnak, igen is nyilatkozott Hosszú István nekik, erről bizonyítékuk is van.

„Dani férfi volt, Shane nem” – ezzel az írással a címlapon jelent meg a Lokál nevű kormányközeli napilap mai száma. Az idézet Hosszú Istvántól van, legalábbis az lap szerint. Hosszú Katinka édesapja a lánya és annak férje, Shane Tusup magánéleti botrányára utalt. Mint ismert: Shane Tusup Facebookon osztotta meg, hogy Hosszú Katinka hűtlen volt hozzá és félrelépett edzőtársával, Dudás Dániellel. Sajtóinformációk szerint Shane sem volt hűséges feleségéhez.

A házaspár által létrehozott cég, az Iron Corporation hivatalos közleményt adott ki, amelyben cáfolják, hogy Hosszú István nyilatkozott volt a Lokálnak. A közleményt változtatás nélkül közöljük:

„A Lokálban megjelent egy írás, amelyben állításuk szerint Hosszú Katinka édesapja nyilatkozik a lányáról. Ezúton szeretnénk megerősíteni, hogy Hosszú István NEM NYILATKOZOTT a Lokálnak. A lap olyan mondatokat és információkat közölt Hosszú István nyilatkozataként, amelyek egyáltalán nem fedik a valóságot, és személyiségi jogot sértenek. Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket, hogy amennyiben az Önök szerkesztősége átveszi az anyagot, illetve nem veszi le a már átvett cikket az oldaláról, jogi útra fogjuk terelni a dolgot.”

 
Shane Tusup, Dudás Dániel, Hosszú Katinka
Facebook
 


A cikkben szerepel egy nyilatkozat

A kormányközeli Lokál mindezek mellett egy terjedelmes nyilatkozatot hoz a címlapján – állításuk szerint – Hosszú Istvántól még délután is. A férfi ebben arról beszél, hogy az amerikai edzőtől nem is lehetett más várni, mint ahogy viselkedett(Impulzív személyisége van Shane Tusupnak, lehetett hallani azt is, hogy nem tisztelte az idősebb edzőket, ordibált – a szerk.) másokkal, vagy feleségével, Katinkával.

Azt hozzátette azért, „nem szeretném eltagadni, hogy rengeteget segített (Tusup -a szerk.) Katinkának, nagyon motiválta is. Tudom, hogy Katka nagyon sokat vívódott, szerette volna megmenteni a kapcsolatát.

Cikkünk megjelenését követően a Lokál közleményben reagált.

"Hosszú Katinka PR menedzsere által a mai napon kiadott sajtóközlemény teljes valótlanságot tartalmaz. A megjelent állításokkal ellentétben Hosszú Katinka édesapjával, Hosszú Istvánnal a Lokál újságírója interjút készített, többször beszéltek telefonon, az anyag publikálása előtt Hosszú István egyértelműen jóváhagyta a megjelenteket. Mindezt természetesen kétséget kizáróan bizonyítani is tudjuk."

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!