2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Ingyenes jogi segítség a „Soros-zsoldosoknak”

Hír TV

2018. április 13., péntek 08:51, frissítve: péntek 09:02

Súlyosan sérti a Figyelőben megjelent Soros-lista a cikkben említett személyek emberi méltóságát és jó hírnevét. Ezért akár pert is indíthatnak – mondta Karsai Dániel ügyvéd, Reggeli járat című műsorunkban. A csütörtökön megjelent névsor szerinte médiahekk, amelynek az volt a lényege, hogy elterelje a figyelmet a csütörtöki nap legfontosabb eseményéről. Arról, hogy a magyar kormány rákapcsol a Brüsszel-ellenes politikára. Karsai Dániel egyébként ingyen segít azoknak, akik jogi lépéseket fontolgatnak.

„Ez a Figyelő-cikk valójában egy médiahekk. Akkor is, ha komolyan kell is kell venni. Ugyanis elterelik a figyelmünket a csütörtök egyik legfontosabb eseményről, hogy Rogán Antal tegnap bejelentette: a jövőben a kormány gyökeresen új politikát kíván folytatni, aminek elsődleges célja, hogy Brüsszellel harcoljon. Úgy gondolom, hogy egy ilyen dolgokhoz képest egy ilyen idióta listázás az semmi” – fejtette ki az ügyvéd.

Tekintse meg a teljes interjút:

Kétes dicsőség

„Kétes dicsőség” – így reagált a Facebookon a Figyelő Soros-zsoldoslistájának második helyén szereplő Barabási Albert-László arra, hogy a kormányhoz közeli újság őt is besorolta a magyar vezetés megdöntésén dolgozó civilek közé. Az erdélyi származású fizikus és hálózat-kutató azt gyanítja, hogy azért került fel a listára, mert felemelte a szavát az egyetemi oktatás szabadságáért. A CEU fejlesztésében segédkező Barabási kiállt az egyetem mellett, amikor az a magyar kormány célkeresztjébe került.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!