2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Használhatatlan a milliárdokért felújított Komjádi öltözője

Hír TV

2017. november 8., szerda 09:17, frissítve: szerda 12:59

A sportolók a lelátókon öltöznek, emellett a beléptetőrendszerrel is gond van.

A 3,8 milliárdért felújított Császár–Komjádi Béla Sportuszoda lelátóján öltöznek az úszók, és állandó probléma a ki- és a bejutás is az új beléptetőrendszer miatt – írja a 24.hu.

A látogatók egy, a wellnessfürdőkben bevált okoskarpánttal tudnak belépni az uszodába, és ezzel nyitják, zárják a szekrényeket is, ám a Komjádit 90 százalékban sportolók használják, de még nem készültek el azok a kártyák, amelyekkel egyszerre több gyereket is be lehetne léptetni, és megnyugtatóan rendeznék az uszoda és az egyesület közti elszámolást.

A biztonságiak ezért két hónapja a beléptetőrendszer mellett lévő vészkijáraton egyesével csempészik be és ki a sportolókat, és egy spirálfüzetbe vezetik, melyik klub nevében hányan léptek az uszodába.

A Hajós közben beázik

Az MFOR közben arról ír, hogy az 1,7 milliárdból felújított Hajós Alfréd uszoda úgy beázott az október végi viharban, hogy a nagy medence egy időre használhatatlanná vált, és edzéseket is törölni kellett. A nemrég átadott létesítményben egy légbefuvót kellett cserélni, az ezzel járó munka miatt kezdett beázni a tető, mert nem fedték le rendesen. A kivitelező ugyanaz az Épkar Zrt. volt, amelyik a Császár-Komjádi uszoda renoválását is vállalta.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!