2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Komment 22:50

Hasba rúgta várandós ismerősét, a magzat elhalt

2015. március 10., kedd 18:01, frissítve: kedd 19:13

Nem tartja magát bűnösnek az a fiatalkorú férfi, aki tavaly hasba rúgta várandós ismerősét. A magzat elhalt, a nőt pedig életveszélyes állapotban szállították kórházba. A vádlott életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt áll bíróság előtt.

A vádlott és a sértett családja évek óta rossz viszonyban voltak. Tavaly nyáron egy újabb veszekedést követően a fiatalkorú vádlott a harmincadik hétben lévő várandós nőt nagy erővel hasba rúgta. A méhlepény levált, magzat már a kórházba szállítás előtt, a helyszínen elhunyt. A sértetten életmentő műtétet kellett végrehajtani.

Ügyész: A sérülések tényleges gyógytartama négy hétben határozható meg. Ezek súlyos egészségromlást eredményeztek, a sértett közvetett életveszélyes állapotba került. A közvetlen életveszély kialakulását, illetve esetlegesen a halál bekövetkezését is csak a közvetlen orvosi, műtéti beavatkozás akadályozta meg. Kérdésem az, hogy a bűnösségét elismeri-e.
Vádlott: Nem.

B. János szerint a sértett családja több alkalommal bántalmazta, karókkal és csövekkel verték őt és az édesapját. Az állítja, a nő sérüléseit egyik rokona okozta: „Tudomásom van arról, hogy a saját testvére, a »Lapat Öcsike« ráesett.”

A verekedések miatt a Nagyatádi Kapitányságon rendőrségi nyomozás van folyamatban.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!