2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Halász: Műhiszti a disznóvágásos kép miatti felháborodás

Hír TV

2017. december 18., hétfő 15:20, frissítve: hétfő 18:16

Frakcióvezetője és nem a kancelláriaminiszter szavait tartja irányadónak a Fidesz Pócs János „soros disznós” Facebook-bejegyzése kapcsán. Halász János, a kormánypárt frakciójának szóvivője emellett műhisztinek nevezte a kép miatti felháborodást. A fideszes képviselő néhány hete egy megperzselt disznó képét osztotta meg közösségi oldalán, amelyre az „Ő VOLT A SOROS” mondatot írták. Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője korábban azt mondta: szándékosan magyarázzák félre Pócs János szavait. Lázár János kancelláriaminiszter azonban ízléstelennek nevezte a képet, amely nem méltó egy fideszes képviselőhöz.

„A frakció szóvivője vagyok, nyilvánvalóan amit elmondott a frakcióvezető, az úgy van, és azt úgy is gondoljuk. A frakció nem foglalkozott azóta a kérdéssel, tehát ha használni kívánják a műsorukban a Fidesz-frakció véleményét, akkor kérem, hogy a frakcióvezető véleményét is használják nyugodtan” – fogalmazott Halász János, a Fidesz frakciószóvivője.

Sárosdi Lilla is üzent

A színésznő a Facebookra feltöltött képen Hitler-bajuszban pózol férjével, Schilling Árpáddal. A rendező hátára az „Ő VOLT A SOROS!!!” feliratot festették. A képet pedig Orbán Viktor egyik Pharaon-ügyben adott válaszával kommentálta. Az egyik LMP-s képviselő érdeklődött a gyanús ügyekbe keveredő szaúdi milliárdos és a miniszterelnök kapcsolatáról, a kormányfő azonban csak annyit válaszolt neki: „Boldog karácsonyt kívánok!”

 
Fotó: Sárosdi Lilla / Facebook
 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!