2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Halálos baleset Veszprém megyében

2015. május 10., vasárnap 08:55, frissítve: vasárnap 09:28

Három fiatal vesztette életét egy Veszprém megyei balesetben vasárnap hajnalban.

Autójuk eddig tisztázatlan körülmények között egy kanyarban letért az útról és fának csapódott Nemesszalók és Marcalgergelyi között. A kocsiban öt nagyteveli fiú utazott, közülük hárman a helyszínen meghaltak. Két sérültet a mentőszolgálat kórházba szállított. Állapotukról nincs hír. A helyszínelés idejére a rendőrség teljesen lezárta az érintett útszakaszt, és elterelte a forgalmat. A baleset körülményeit a Veszprém megyei rendőrség vizsgálja.

– Eddig tisztázatlan körülmények között a Nemesszalók irányából Marcalgergelyi felé tartó személygépkocsi egy balra ívelő útkanyarulatban jobbra letért az útról, és egy fának ütközött. Az autóban öt nagyteveli fiatal férfi utazott, közülük hárman, egy 14 éves, egy 18 éves és egy 21 éves fiatalember a helyszínen életét vesztette. Az eset körülményeit a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja büntetőeljárás keretében – közölte Frankó Marianna szóvivő.


Halálos balesetek voltak a főváros közelében is. Az egyik hajnalban a 6-os számú főúton történt, ahol egy autó a szalagkorlátnak csapódott. Az ütközés következtében a kocsit vezető férfi a helyszínen életét vesztette. A másik tragikus baleset még szombat este történt az M2-es autóút Budapest felé vezető oldalán, ott egy motoros halt meg.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!