2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Gulyás: Orbán az egységtől fél

Hír TV

2018. április 16., hétfő 08:05, frissítve: hétfő 09:04

Sikeresnek tartja a megmozdulást, ezért most hétvégén is folytatják a demonstrációt a szombati fővárosi tüntetés rendezői - erről beszélt reggeli járat című műsorunkban a demonstráció egyik szervezője.

Gulyás Balázs szerint Orbán Viktor egy dologtól fél, az pedig az ellenzéki egység. Bár a szombati tüntetésen nem minden ellenzéki párt volt hajlandó közösen felszólalni, Gulyás úgy véli, már az is győzelem, hogy közösen mozgósították a szavazóikat.

A tüntetéssorozat szombaton délután hat órától a budapesti Kossuth téren és több vidéki városban is folytatódik.

Ha valamitől megijed Orbán Viktor, az a ellenzéki egység. Orbán Viktor és a Fidesz hatalmas erőforrásokat tesz abba, hogy ne legyen ellenzéki egység. A Nemzeti Választási Bizottság nem véletlenül büntette pénzbüntetéssel a pártokat, hogy ha visszalépnek egymás javára. Ugye felülírtak egy kétharmados törvényt egy nemzeti választási döntéssel. És jól látszik, hogy az NVI mennyire - ugye a fideszes kinevezettek többsége miatt -, mennyire a kormány szolgája. Ugye Patyi András röhincsél azon, hogy Orbán Viktor letolja a Nemzeti Választási Bizottság elnökét azért, mert megmerte bírságolni egy nyilván valóan megbírságolandó kérdésben, amikor óvodában kampányolt - vélekedett Gulyás.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!