2024. 09. 19. Csütörtök Vilhelmina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az elveszett király 03:00

Gömöri nyaralt is a paralimpiai bizottság pénzén

2015. május 20., szerda 16:05, frissítve: hétfő 09:53

Újabb botrányos pénzköltésre derült fény a Magyar Paralimpiai Bizottságnál.

A Bors birtokába jutott dokumentumok szerint 2 millió forintot fizetett ki a Magyar Paralimpiai Bizottság az elnök, Gömöri Zsolt egyik üzlettársának azért, hogy készítse elő a válogatott Kanári-szigeteki edzőtáborát. Ráadásul az edzőtábor után az elnök és felesége még több napig nyaralt Tenerifén úgy, hogy a szállodaszámlát végül a paralimpiai bizottság rendezte.

Az elnököt korábban azért akarták lemondatni, mert kiderült, hogy devizahitelének végtörlesztésére 3 millió forintot kapott a paralimpiai bizottságtól, a londoni olimpia után 17 milliós jutalmat vett fel, és egy 9 millió forintos autót is vásároltak a számára a paralimpikonok pénzéből.

Helyreigazítás
A 2015. május hó 20. napján megjelent „Gömöri nyaralt is a paralimpiai bizottság pénzén” cikkben valótlanul állítottuk, hogy Gömöri Zsolt a paralimpiai bizottság pénzén nyaralt, továbbá valótlanul híreszteltük, hogy a Magyar Paralimpiai Bizottság Gömöri Zsolt üzlettársának fizetett az edzőtáborért, továbbá valótlanul híreszteltük, hogy Gömöri Zsolt és felesége az edzőtábor után még több napig nyaralt Tenerifén úgy, hogy a szállodaszámlát a paralimpiai bizottság rendezte.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!