2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Futóverseny nehezíti a közlekedést a hétvégén

Hír TV

2018. április 14., szombat 08:39, frissítve: szombat 12:51

Egy futóverseny miatt ma és vasárnap forgalmi változások lesznek Budapesten.

Azok a többi között a margitszigeti központi utat, az Árpád hidat, a Margit hidat, a Lánchidat, a Szabadság hidat, a budai, valamint a pesti alsó rakpartot érintik.

„Futóverseny miatt ma lezárták a Margitszigetet 17 óráig, valamint lezárják 14 órától a pesti alsó rakpartot a Dráva utca és a Margit-híd között 16 óráig. Vasárnap lezárják a Margitszigetet reggel 6 órától délután 5 óráig futóverseny miatt. 7 órától pedig a budai és a pesti alsó rakpartot 11, illetve 14 óráig. 12 :50-től újabb lezárásokra kell számítani. Lezárják a Margit-híd Budára vezető oldalát, az Árpád fejedelem útja Bem rakpart útvonalat az Üstökös utca és a Halász utca között, majd 13 órától a Lánchidat, illetve az odavezető útvonalakat. A délutáni lezárások várhatóan 14:25-ig tartanak” – tájékoztatta a Hír TV-t a BKK közlekedési információs munkatársa, Nyesőné Vass Gabriella.

Tüntetés is lesz

Nemcsak Budapesten, vidéki városokban is folyamatos hétvégi tüntetésekre készülnek a szombati kormányellenes demonstráció szervezői. Készül a rendőrség is, a nagyobb megmozdulásoknál már megszokott módon bekamerázták a tüntetés útvonalát. Várhatóan vidékről is sokan érkeznek majd a szombati fővárosi tiltakozásra. Bővebben>>>

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!