2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Fideszes és önkormányzati kiadványokkal kátyúztak

Hír TV

2018. március 4., vasárnap 10:39, frissítve: vasárnap 13:44

Fideszes és önkormányzati kiadványokkal kátyúztak Gyöngyös közelében helyi civilek. A demonstrálók a függetlenségüket hangoztatták.

A Változást akarunk Gyöngyösön! elnevezésű csoport tagjai a Gyöngyöspatára vezető, igen rossz állapotú úton kátyúztak. A kormánypártok és a megyei önkormányzat propagandaanyagaival tömték be az egyik tátongó lyukat.

„Krumpliszsákot láttuk a kampányanyagba cipelni, meg oly sok jót tett a környékkel, látszik, hogy segít nekünk itt a kátyúzásban” – hangsúlyozta az akciójuk kapcsán a Változást akarunk Gyöngyösön! tagja, Béres Tibor.

Horváth László, a körzet fideszes parlamenti képviselője alakját papírmasé bábu idézte fel. Az egyik tiltakozó autójában százezres kárt okozott egy kátyú.

„Ha a megyében több mint 2,5 milliárdért Egerben stadiont építenek, akkor mi, adófizetők, megérdemeljük, hogy az emberek biztonságosan tudjanak közlekedni” – mondta Szilveszter Péterné.

A csoport tagjai a függetlenségüket hangoztatták.

„Ha a jövőben más párt kerül ilyen helyzetbe, hogy gátlástalanul nyomja majd a sikerpropagandát, és a valóság olyannyira ellentmond ennek, akkor is itt leszünk” – mondta Béres Tibor.

A kátyúzás után kipróbálták művüket, majd összeszedték a szóróanyagokat.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!