2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Fidesz-aktivista a miskolci időközi választás egyik kamujelöltje

Hír TV

2018. június 22., péntek 10:20, frissítve: péntek 22:48

Miskolc 12-es önkormányzati választókerületében július 15-én tartanak időközi választást tartanak, mivel a körzet eddigi képviselője, a fideszes Hubay György parlamenti mandátumot nyert áprilisban. Az ellenzék minden érdemi támogatottsággal bíró pártja beállt a korábban Rokker Zsolti néven elhíresült humorista, az egyébként antropológus Erdei Sándor mögé.

Nem sokkal azután, hogy az ellenzéki egység megmutatkozott, feltűnt a választókerületben még két, magát függetlennek nevező jelölt, egy másik Erdei Sándor és Molnár Zsolt. Az újabb Erdei Sándort kereste a sajtó, de ő minden nyilatkozattól elzárkózott, ami ugye azért furcsa, mert ha az ember elindul egy választáson, általában inkább örülni szokott annak, ha írnak róla.

Molnár Zsoltot a hvg.hu találta meg, az Ongán élő fiatal telefonon elismerte a lapnak, hogy ő a jelölt, de nem akart nyilatkozni, bontotta a vonalat. A lap kiderítette, hogy Molnár évek óta fideszes aktivista.

Ismerőse a körzet fideszes jelöltjének, Nagy Ákosnak, Kovács Zsoltnak, Kriza Ákos polgármester korábbi kabinetfőnökének is. A 2018-as választási kampányban Molnár a másik miskolci körzet fideszes jelöltjének, Csöbör Katalinnak segített, erről több fotót is megosztott, és van közös képe Hubay Györggyel és Kubatov Gáborral is.

Molnár Zsolt egyébként épp a napokban érettségizett, 2014 óta felbukkan fideszes rendezvényeken.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!