2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Fidesz: a kormánypártok jelöltje garanciát jelent

2015. március 14., szombat 17:50

A Fidesz szerint a tapolcai időközi választáson a kormánypártok jelöltje a garancia arra, hogy Ajkán és a térségben megvédik a kormány eddigi eredményeit.

Ékes József, a térség korábbi fideszes országgyűlési képviselője szerint Fenyvesi Zoltán keményen küzd majd az új munkahelyekért, és kiáll a dolgozó emberekért. A politikus élesen bírálta a baloldali jelöltet, szerinte Pad Ferenc a 2010-es iszapkatasztrófa előtt szakszervezeti vezetőként és a Mal Zrt. felügyelőbizottsági tagjaként is részese volt annak, hogy a dolgozókat a menedzsment 20 százalékos fizetéscsökkentésre bírja rá.

– Nemcsak szakszervezeti bizalmi volt Pad Ferenc, hanem egyben a Mal Zrt. felügyelőbizottságának tagja is. Döbbenet számomra, amikor egy szakszervezeti vezető nem tisztán a dolgozók érdekét, hanem bizonyos értelemben a cég, a cégvezetés érdekét is képviseli. Ilyenkor felmerül az emberben a kérdés, hogy vajon kit képviselt egyáltalán mint szakszervezeti bizalmi, vagy mint Mal Zrt. felügyelőbizottságának a tagja, vagy mint kereskedelmi igazgató az egyik részlegnél – mondta Ékes József.

MSZP: a Fidesz inkább mondja meg, hol a pénz

A szocialisták szerint a Fidesznek inkább azt kellene elmondania, hogy hová tűnt az iszapkatasztrófa áldozatainak közadakozásból összegyűjtött hárommilliárdos adomány. Gőgös Zoltán elnökhelyettes közleményében azt írja: Pad Ferencet a keményen dolgozó magyar emberek küldték a Mal Zrt. felügyelőbizottságába, ahol jelöltjük mindent megtett a munkahelyek megtartásáért.


A Jobbik szerint ha a Fidesz jelöltje nyer az időközi választáson, akkor a kormánypárti politikusok további gazdagodása, a fiatalok külföldre vándorlása és az egészségügy további szétverése várható.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!