2024. 04. 28. Vasárnap Valéria napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Feljelentést tesz az Emmi a corvinusos levél miatt

2015. május 22., péntek 18:02, frissítve: péntek 18:17

Okirat-hamisítás miatt feljelentést tesz az Emberi Erőforrások Minisztériuma a csütörtökön megjelent hamis levél miatt. A dokumentumban a minisztérium fejlécét és a tárca főosztályvezetőjének aláírását feltüntetve szólították fel a Budapesti Corvinus Egyetem vezetését, hogy intézkedjen az egyetem feldarabolásával kapcsolatban.

Rétvári Bence, a tárca parlamenti államtitkára azt mondta: a hamisított levélen található iktatószám alapján megállapították, hogy az a Független Diákparlamentnek küldött levél átszerkesztéséből származik. A politikus szerint azok, akik a hamisítást elkövették, ártani akartak a diákoknak, a tanároknak és a kormányzatnak, illetve pánikot akartak kelteni.

– Mi a magunk részéről minden bizonyítékot, ami a rendelkezésünkre állt, a rendőrségnek szolgáltattuk és bízunk benne, hogy minél hamarabb eredményesen le fog zárulni a nyomozás. De bízunk abban, hogy Magyarországon mások nem fogják venni maguknak a bátorságot, hogy minisztériumi leveleket hamisítsanak azért, hogy valótlan állításaikat megpróbálják ezzel alátámasztani – közölte az Emmi parlamenti államtitkára.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!