2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Fekete-Győr: Orbán egy rossz populista

Hír TV

2017. november 18., szombat 20:59, frissítve: vasárnap 10:44

A politikus szerint Orbán Viktor nemzetképe kirekesztő, célja pedig az, hogy több százezer magyar embert elűzzön az országból.

A rossz populisták közé sorolta Orbán Viktort a Momentum elnöke. Fekete-Győr András egy nemzetközi konferencián azt mondta: a rossz populisták állandóan a népre hivatkoznak, de nem a nép érdekében cselekszenek. Azt állítják, hogy egy teljes nemzet nevében beszélnek, de a nemzet alatt csak a saját szavazóikat értik. A politikus szerint Orbán Viktor nemzetképe kirekesztő, célja pedig az, hogy több százezer magyar embert elűzzön az országból.

„Ma Magyarországon a rossz populista Orbán Viktor kétmillió honfitársunkat téveszt meg, és ezzel meg is elégszik, nem kíván egy egész ország vezetőjévé válni, neki elég a választási győzelem, egy 15 milliós nemzet kétmillió szavazója. A többieket pedig minden eszközzel igyekszik elfordítani a politikától, passzivizálni több millió magyart, elüldözni több százezer társunkat, hogy ne tudjanak, ne akarjanak beleszólni abba, hogy merre tart Magyarország, s merre tart Európa” – jelentette ki a pártelnök.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!