2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Fegyházbüntetést kapott a szexstúdiót bérlő futtató

2015. július 7., kedd 18:15, frissítve: kedd 19:06

Jogerősen 3 év 8 hónap fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Ítélőtábla azt a 47 éves büntetett előéletű férfit, aki Bécsben szexstúdiókat bérelt és ott Magyarországról származó prostituáltakat dolgoztatott.

A nők bevételüket részben vagy egészben a vádlottnak adták át. A férfi több esetben veréssel fenyegette, valamint meg is verte a prostituáltakat. Előfordult, hogy nőket vásárolt, illetve továbbadott osztrák futtatóknak. A férfi ezzel csaknem 35 millió forintot keresett, amelynek nagy részét szerencsejátékokra, szórakozásra, italra és ékszerekre költötte.

– Az ilyen és hasonló ügyekre jellemző a tanúk ilyen magatartása, az, hogy a nyomozás során terhelő vallomást tesznek a kitartóiknak, illetve az őket futtató személynek vagy az őket eladó, megvásárló személyekre. Majd később az eljárás során, akár a nyomozás során, akár pedig a bírósági tárgyaláson ezeket a vallomásokat ismeretlen okból megváltoztatják, ezek visszavonják, és különböző a hatóságok számára elfogadhatatlan indokokat előadva egészen eltérő tartalmú vallomásokat tesznek – mondta Tóth Sándor, a Pécsi Ítélőtábla tanácsvezető bírója.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!