2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Facebookon támogatja Balog Káslert

Hír TV

2018. május 18., péntek 08:57, frissítve: péntek 09:31

Eredmények, sikerek és kudarcok - így értékelte a humán tárca élén eltöltött hat évet a minisztériumtól távozó Balog Zoltán.

A leköszönő emberi erőforrások minisztere Facebook posztjában a miniszterelnöknek is köszönetet mondott, és azt kérte, támogassák utódja, Kásler Miklós munkáját. Balog Zoltán már áprilisban bejelentette, hogy nem fogja tovább vezetni az EMMI-t. Akkor a kormányközeli Magyar Időknek úgy nyilatkozott, hogy voltak elképzelései, hogyan folytatná a tárca élén, de azokat Orbán Viktor nem fogadta meg. Balog Zoltán a Polgári Magyarország Alapítvány élén folytatja majd a munkát.

Kásler már ígérget

Nyolc éven belül nyugati színvonalú egészségügyet ígér Budapesten a humántárca miniszterjelöltje. Kásler Miklós a Mandinernek adott interjújában azt mondta: a következő időszakban megpróbálja majd hazacsábítani a külföldre vándorolt orvosokat, nővérszállásokat építenének, javítanának a sürgősségi ellátáson, és a vidéki kórházfejlesztések után a fővárosi intézményeket rendbetételét is megkezdenék. A tízparancsolatról és a halálos betegségek párhuzamáról szólva azt mondta, a tízparancsolat egy etikai kódex és törvénykönyv is, amelyet ha mindenki betart, akkor senki nem ütközik össze a törvénnyel.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!