2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Etyeken is földesúr lesz Mészáros Lőrinc

2015. december 16., szerda 15:25, frissítve: szerda 16:09

Mészáros Lőrinc Etyeken is földesúr lesz, nem csak a Váli-völgyben.

A felcsúti polgármester és a rokonsága több mint 430 hektár állami földet vásárolt a borvidéken – írja az Átlátszó.hu a Fejér megyei árverések eredményei alapján. A Váli-völgyben megmaradtak a miniszterelnök milliárdos barátjának birtokai, a Mészáros família által bérelt parcellákra eddig senki sem licitált.

Az Etyek környékén megvásárolt földek bérlője egyébként egy olyan cég volt, amely Simicska Lajos érdekeltségébe tartozik.

Bánya

Orbán Viktor apjának érdekeltségébe tartozó cégtől vett homokbányát Mészáros Lőrinc – tudta meg a Magyar Narancs korábban. A 40 ezer négyzetméteres terület Felcsút közelében van, és a Nehéz Kő Kft.-től vásárolta meg a Fejér megyei település milliárdos polgármestere.

Jól megy a sora

Már a klímaszerelésben is otthon van a felcsúti polgármester. A Hvg.hu úgy tudja, Mészáros Lőrinc három hivatal korszerűsítését nyerte el közbeszerzésen. Az oldal emlékeztet: az építőiparban és a mezőgazdaságban is sikeres polgármester nyáron személyesen vásárolta be magát a piac egyik legjobb debreceni cégébe, majd ezt követően írták ki a székesfehérvári, a szombathelyi és a zalaegerszegi hivatalok korszerűsítéséről szóló pályázatot. Bővebben>>>

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!