2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Emlékeztetik Gyurcsányt: „ő az, aki elk**ta”

2017. február 4., szombat 18:21, frissítve: vasárnap 09:37

A Fidelitasra bízta Gyurcsány Ferenc évértékelőjének értékelését a Fidesz, a kormánypárt ifjúsági szervezetének egyik regionális igazgatója úgy mondta el a magáét, hogy nem tudta, miről is beszélt a volt miniszterelnök.

Borbély Ádám felemlegette, hogy Gyurcsány Ferenc befolyásos anyósának, Apró Piroskának köszönheti meggazdagodását. Nem mulasztotta el megjegyezni, hogy a volt miniszterelnök milliárdos osztalékot húzott tavaly az ipari vállalatai eladásából.

„Gyurcsány Ferenc ugyanakkor kiveheti a világ összes pénzét osztalékként, akkor is egy bukott politikus marad, soha nem lesz sikeres üzletember, mert csak egy pici... ööö, piti privatizőr, aki elvtársainak és anyósának köszönheti, hogy egy rózsadombi villában élhet, hogy hatalmas luxusnyaralója lehet, hogy egzotikus utazásokra mehet és hogy milliárdos osztalékokat vehet fel. Elmondhat továbbá akárhány igazságbeszédet akárhány luxusszállodában, akkor is pontosan tudjuk és emlékeztetjük, hogy ő az, aki elk**ta, nem kicsit, hanem nagyon, nincs ugyanis annyi milliárd a földön, ami le tudná ezt mosni róla” – közölte Borbély Ádám.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!