2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Eldől Czeglédy sorsa

Hír TV

2018. március 5., hétfő 12:36, frissítve: hétfő 13:27

Ma dönt a Szegedi Törvényszék arról, hogy újból előzetes letartóztatásba helyezik-e Czeglédy Csabát.

A volt Szombathely független országgyűlési képviselőjelöltjét csütörtökön helyezték szabadlábra, miután megszerezte a szükséges aláírást a jelöltségéhez, és ezzel mentelmi joga lett. Ezt pénteken a választási bizottság felfüggesztette, a legfőbb ügyész kezdeményezésére pedig ismét őrizetbe vették. Az ügyészség ma indítványozta előzetes letartóztatását.

A korábban MSZP-s Czeglédy Csaba a gyanú szerint iskolaszövetkezeteken keresztül több mint hatmilliárdos költségvetési csalást követett el. Június óta ült előzetesben Szegeden.

Czeglédy Csaba múlt csütörtökön, szabadulása után a Hír TV stúdiójában arról beszélt, hogy hivatalos személyek próbálták meg rávenni, hogy Gyurcsány Ferencre valljon, valamint, hogy kormánypárti politikusok gyanús banki ügyeivel foglalkozott letartóztatása előtt.

A DK-elnök Gyurcsány Ferenc szerint politikai ügyet kreáltak Czeglédy Csaba ügyéből.

Azt a hamis, megalapozatlan, hazug látszatot próbálják kelteni, hogy Czeglédynek köze van a demokratikus ellenzék pártjainak finanszírozásához és gyanúsítása mögött tiltott pártfinanszírozás is van. Teszik ezt attól függetlenül, hogy mindent ezzel kapcsolatos sajtó-helyreigazítási pert megnyertük. Hazudnak reggel, délben és este – reagált Gyurcsány.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!