2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Együttműködő volt Tarsoly Csaba

2015. április 8., szerda 12:00, frissítve: szerda 12:46

Tarsoly Csabát már többször kihallgatták, mióta előzetesbe került, és mindenben együttműködő volt a nyomozókkal és a pénzügyi felügyelet embereivel – írja a Népszabadság.

A lap szerint a felügyeleti kihallgatásokról jegyzőkönyveket és Tarsoly sokoldalas, saját maga által írt jelentéseit is megkapta az ügyben eljáró Nemzeti Nyomozó Iroda. A Fővárosi Törvényszék egyébként a napokban dönt arról, hogy helybenhagyja-e Tarsoly Csaba és társai előzetes letartóztatását, vagy más kényszerintézkedést rendel el. A Népszabadság arról is ír, hogy még a hónap közepén megkezdheti működését a Quaestor-ügy hátterét vizsgáló bizottság. A károsultak egy részét képviselő ügyvéd, Magyar György független szakértőket kért fel a történtek hátterének feltárására.

Rossz a memóriája a volt MFB-elnöknek

Nem emlékszik a Quaestor-hitelre a Magyar Fejlesztési Bank igazgatóságának volt elnöke. Zdeborszky György a köztévének azt mondta: nincs tudomása arról, hogy a pénzintézet 17 milliárd forintos hitelt nyújtott a brókercégnek 2010 előtt. A volt elnök csak annyit mondott, hogy azt meg tudja erősíteni, hogy a hitel fedezeteként a stadiont fogadták el. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kedden az Országgyűlésben beszélt arról, hogy az MFB 2005-ben és 2008-ban – máig tisztázatlan körülmények között – nyújtott hitelt az ETO Park-beruházásra.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!