2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Egy benzinkúton tárgyalt Szél és Vona

Hír TV

2018. március 20., kedd 08:28, frissítve: kedd 10:30

A megbeszélés bő egy órán keresztül tartott, a végén pedig Szél Bernadett azt mondta: sokkal jobb volt a hangulat, mint a vasárnapi ellenzéki találkozón.

Egy autópálya menti benzinkúton hozták össze a LMP–Jobbik-találkozót – számol be a 444.hu. A portál szerint Szél Bernadettet a párt másik társelnöke, Hadházy Ákos, míg Vona Gábort a Jobbik pártigazgatója, Szabó Gábor kísérte el.

A találkozót az M3-as autópálya mentén, egy benzinkútnál hozták össze. Hétfőn Vona és Szél is országjáráson voltak, Mátrafüreden, illetve Debrecenben végeztek a saját kampányeseményükkel, ezután találkoztak útközben.

A megbeszélés bő egy órán keresztül tartott, a végén pedig Szél Bernadett azt mondta: sokkal jobb volt a hangulat, mint a vasárnapi ellenzéki találkozón. A hétfő esti találkozó után a tárgyalás részleteit nem árulták el, mindkét fél azt mondta, hogy megbeszéli saját pártjával a történteket. Kedd reggel összeül az LMP elnöksége, hogy a folytatásról döntsenek. Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja Reggeli járat című műsorunkban azt mondta: az egyeztetés hangulata sokkal jobb volt, mint a vasárnapi találkozón a baloldali pártokkal. A politikus azt mondta: világos, hogy a Jobbik egyedül akar nekimenni a kormányváltásnak, az LMP elfogadja ezt a döntést.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!