2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Szigorúan titkos - Magyarország a Varsói szerződésben

Következik:

Híradó 12:00

Dunaújvárosban a Jobbik a legesélyesebb

Hír TV

2018. március 9., péntek 08:00, frissítve: péntek 09:52

A párt jelöltje kapná a legtöbb szavazatot, ha egymaga indulna a Fidesszel szemben.

A Jobbik jelöltjének van a legnagyobb esélye legyőzni a fideszes Galambos Dénest a Fejér megyei 4-es választókerületben. A Közös Ország Mozgalom felméréséből kiderült, hogy Pintér Tamás egymaga 44 százalékot szerezne a kormánypárti jelölt ellenében, a DK-s Mezei Zsolt 33 százaléknyi voksot kapna, Rákosi Judit az LMP-ből 20 százalékot érne el, az Együtt jelöltje, Mihalik Zoltán 15, a momentumos Kaszó Róbert pedig 10 százaléknyi szavazatot gyűjtene be.

 

Ha minden marad a jelenlegi állapotban, és senki nem lépne vissza, akkor Galambos 44 százalékkal húzná be a dunaújvárosi körzetet. Mögötte Pintér Tamás végezne 31 százalékkal, harmadik helyen a DK-s jelölt áll, Mezeire 17 százalék adná a voksát. Rákosi Judit 5 százalékot kapna, Mihalik Zoltán jelenleg 2, Kaszó Róbert pedig egy százalékon áll.

Az adatfelvétel február 1 és február 28 között zajlott le, 1,000 véletlen mintavétellel kiválasztott megkérdezett személyes, otthonukban történt megkérdezésével. A terepmunkát a Közös Ország Mozgalom megbízásából a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet végezte. A részletes elemzést itt találja.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!