2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

DK: Egy őrült közlekedik a forgalommal szemben

2015. szeptember 17., csütörtök 14:25

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor miniszterelnök menekültpolitikájával mindenkit, így a magyar embereket, a szomszédos és más európai partnerországokat, a rendőröket, a nemzetközi közvéleményt, de még a menekülteket is provokálja – mondta a párt alelnöke.

Vadai Ágnes szerint a szerdai röszkei összecsapások is a kormány provokációja miatt alakultak ki azzal a céllal, hogy bemutassák, a liberális hozzáállás nem megfelelő hozzáállás a menekültkérdés kezelésére.

„Meggyőződésünk, hogy szándékosan provokálták ezt a helyzetet annak érdekében, hogy aztán be lehessen mutatni, hogy lám-lám, csak fegyverrel, csak erővel lehet ezt a problémát megoldani, és hogy lám-lám mindenki e tekintetben az általa elkárhoztatott nyugati liberális világhoz tartozik – beleértve még Angela Merkelt is, mert őt is ide sorolta –, és rossz úton jár. Úgy néz ki a helyzet, mint az ominózus viccben, mikor bemondja a rádió az autópályán közlekedőknek, hogy vigyázzanak, mert egy őrült közlekedik a forgalommal szemben. Majd az, aki épp a forgalommal szemben közlekedik azt mondja: »Egy?! Hát mind!«”

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!