2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

DK: azonnal hívják össze a külügyi bizottságot

2015. április 18., szombat 14:50, frissítve: szombat 16:06

A külügyi bizottság azonnali összehívását követeli a Demokratikus Koalíció az USA-ból kitiltott személyek megnevezése érdekében. A Gyurcsány-párt elnökségi tagja emlékeztetett, hogy Németh Zsolt, a külügyi bizottság kormánypárti elnöke hétfőn, az ATV Egyenes beszéd című műsorában azt mondta: az Egyesült Államokból kitiltott hat magyar állampolgár közül négy-öt név ismert előtte. Kerék-Bárczy Szabolcs szerint a politikus ezzel meghazudtolta saját pártját, amelyik állítja, nem tud neveket, és védi a korrupt vezető magyar politikusokat.

„A Demokratikus Koalíció a külügyi bizottság azonnali összehívását követeli Németh Zsolttól, és azt, hogy ott mondja el azt, amit tud ezzel a listával kapcsolatban, vagyis tárja a bizottság tagjai, majd a széles nyilvánosság elé, hogy kikről van tudomása, és töltse ki ezt a hat névből álló listát, kerüljön tiszta víz a pohárba” – közölte a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja, Kerék-Bárczy Szabolcs.

Leszavazva a testület felállítása

Ismert, még februárban 2 igen és 6 nem ellenében leszavazta az igazságügyi bizottság a kitiltási ügyet vizsgáló testület felállítását, amit Fodor Gábor kezdeményezett annak érdekében, hogy kiderüljön, pontosan kiknek a beutazását tiltotta meg az Egyesült Államok.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!